Mepperveld mei 2017
De Palms
Lagere school Meppen ca. 1905
Oogstfeest 2018
Fietsknooppunt 69
De Prakkehof
Carbid schieten oudejaarsdag
Timmerwerkplaats Frensenhoes

Beste dorpsgenoten,

Het zijn verwarrende en onzekere tijden. De maatregelen die zijn genomen vanwege het coronavirus leggen het leven op straat, op het werk en op school en in het verenigingsleven bijna helemaal stil. Iedereen blijft zoveel mogelijk thuis en activiteiten voor jong en oud worden afgelast.

Wij zijn benieuwd of inwoners van ons dorp Meppen hun draai een beetje kunnen vinden in deze situatie met de maatregelen die nu gelden. Zijn er dingen waar wij misschien bij kunnen helpen? 
Denkend aan vragen of zorgen die bij u leven  of onduidelijkheid hoe om te gaan met bepaalde maatregelen.
In het bijzonder denken wij aan ouderen, mensen met gezondheidsproblemen. Kunnen wij als Möppers iets voor u betekenen? B.v. boodschappen doen, medicijnen halen en als u zich alleen voelt even een telefoontje.
U kunt contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Bert Bruinsma 0591-372157.
Daarnaast willen wij vanuit onze gemeenschappelijke zorg voor inwoners een oproep doen aan iedereen om je aan de maatregelen, richtlijnen en regels te houden, ook als het gaat om het samenkomen en het houden van 1,5 meter afstand. Door deze regels in acht te nemen zorg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander.
Blijf gezond!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Belangenvereniging "De Lange Möpper".