De Prakkehof
Timmerwerkplaats Frensenhoes
Fietsknooppunt 69
Carbid schieten oudejaarsdag
Lagere school Meppen ca. 1905
Oogstfeest 2018
De Palms
Mepperveld mei 2017

Sinds jaar en dag wordt er biljart gespeeld in Meppen. In Meppen zijn 2 biljartclubs actief kortweg Meppen 1 en Meppen 2. Het team van Meppen 1 bestaat uit 11 spelers, waarvan er steeds bij toerbeurt 8 spelen in de competitie er zijn er dus ook iedere week 3 spelers vrij. De competitie bestaat uit 14 teams uit de volgende plaatsen:
Meppen(2), Zweeloo(1),Benneveld(1) Aalden(1),Wezup(1),Oosterhesselen(7), en Gees (1).

Er wordt in het algemeen gespeeld op dinsdagavonden vanaf eind september tot ongeveer de eerste dinsdag van april. Er wordt ieder seizoen een thuis en een uitwedstrijd gespeeld. De thuiswedstrijden worden gespeeld op het biljart van uitspanning De Mepperdennen. Iedere dinsdag wordt er tegen een ander team gespeeld. De wedstrijden beginnen om 19:30 uur en hoe laat de laatste wedstrijd is afgelopen is afhankelijk van hoeveel caramboles er gedurende de avond gemaakt worden. Spelers worden in hun team ingedeeld naar het aantal caramboles dat ze kunnen maken in 20 beurten. Over het algemeen speel je tegen iemand die evenveel als jezelf moet maken.

Aan het eind van de competitie wordt uitgerekend hoeveel er gemiddeld is gemaakt per persoon en dit wordt het nieuwe gemiddelde voor het jaar erop.  Aan het eind van het seizoen worden ook de prijzen uitgereikt voor onder andere het team met de meeste wedstrijdpunten
(per avond zijn maximaal 16 punten te verdienen) en de speler die het meest in gemiddelde is gestegen. Na afloop van het seizoen spelen Meppen 1 en Meppen 2 nog 1 wedstrijd tegen elkaar en wel voor de T.J. Nijhoving bokaal. Deze bokaal is in het leven  geroepen ter nagedachtenis aan Tinus Nijhoving. Tijdens deze wedstrijd wordt gekeken naar het individuele gemiddelde van die avond ten opzichte van het gemiddelde van het afgelopen seizoen.
Wilt u meer informatie over biljarten in Meppen 1 dan kunt u contact opnemen met Tienus Evenhuis tel : 0591 - 371339
of e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.