De Prakkehof
Oogstfeest 2018
Mepperveld mei 2017
Timmerwerkplaats Frensenhoes
Fietsknooppunt 69
De Palms
Lagere school Meppen ca. 1905
Carbid schieten oudejaarsdag

De 24ste november was een kille, mistige zaterdag, maar niet in Meppen, want daar was het een gezellig, sfeervol gebeuren op de Wintermarkt.

Veel inwoners van Meppen en ver daar buiten kwamen een kijkje nemen en genoten van de leuke producten die werden aangeboden en natuurlijk van de lekkere snert, glühwein, taart, worst etc.
Veel Möpper waren de afgelopen tijd kunstzinnig bezig geweest zodat zij hun vaak zelfgemaakte creaties konden tonen en verkopen op de Wintermarkt.

Binnen de kortste keren waren de kniepertjes, waarvan de opbrengst ten goede van  het Frensenhoes kwam, uitverkocht en ook de kinderen die muziek maakten waren zeer tevreden met hun opbrengst van € 80,-- welke ze aan Unicef doneren.
Af en toe was het zelfs dringen voor de diverse ‘kraampjes’ van de Möpper en leek het wel of iedereen een bekende tegenkwam waar even gezellig mee gekletst werd.  Jeugd uit Meppen had zelfs een kraampje waar ze de stichting K.A.L.M (dolfijnentherapie) onder de aandacht brachten en daarmee € 100,-- ophaalden. Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn!
Zo’n 600 mensen kwamen naar de Driftweg en een veel gehoorde vraag was dan ook, volgend jaar toch weer?? Susan Askes, Yolande Karsten en Mienke Veerkamp willen toch vooral benadrukken dat zonder alle deelnemers, hulptroepen en bezoekers het echt niet gelukt was en dus willen ze iedereen dan ook heel hartelijk bedanken en hopen dat iedereen de volgende keer weer net zo enthousiast is. Voor de foto's klik hier.